VAL / CAS
la marca
Artesania de la Vall d'Albaida és una marca creada per tal de difondre la imatge de l'artesania de la comarca valenciana de la Vall d'Albaida. Representa la renovació d'un conjunt de professionals de diferents sectors l'essència dels quals és la qualitat, l'autoexigència i la personalització. Amb aquesta marca es pretèn donar impuls i avalar els productes de la zona, així com garantir l'elaboració artesanal de cadascun d'ells.

Els nostres productes, que han superat un riguròs control, compten amb el valor afegit del segell A d'Artesania que concedeix la Generalitat Valenciana. Junt amb aquest segell l'etiqueta de producte artesanal de la Vall d'Albaida informa el consumidor de l'essència singular i pròpia que li confereix haver estat elaborat a aquesta zona.

Per tal d'ordenar i classificar la diversitat d'oficis i productes artesanals, s'han creat tres families. Cadascuna d'elles recull la singularitat dels oficis artesanals tradicionals que perduren a la Vall d'Albaida, així com la renovació i actualització dels productes i els oficis a les noves oportunitats de mercat. Descobreix la nova dimensió de l'artesania amb nom propi: Artesania de la Vall d'Albaida.
 
Autors
de sabors únics
Artesans agroalimentaris

Experimenta amb els sabors únics que t'ofereixen els productes agroalimentaris de la Vall d'Albaida. Un univers de sabors dolços i salats als què no et podràs resistir. Saber popular en mans de pofessionals pacients i dedicats a potenciar els sabors que ens diferencien.

Artesans agroalimentaris
Autors
de l'hàbitat
Artesans de la llar

Aposta per donar-li un toc personal a la teua llar reinventant elements tradicionals en exclusives peces, en consonància amb les actuals tendències en decoració i interiorisme. Recupera elements que van vestir les llars dels nostres avis i reinventa't amb la decoració de la Vall d'Albaida.

Artesans de la llar
Autors de moments
inoblidables
Artesans de la cultura

Per als moments més especials escull peces exclusives, genuïnes i personals típiques de la Vall d'Albaida. Xicotets tresors que fomenten i aposten per la cultura i que tenen en la pirotecnia o la pilota valenciana un fidel reflex de la nostra comarca.

Artesans de la cultura